MAREA PRAJEALA DE CAFEA A INCEPUT CU MULT TIMP IN URMA. NOI NU AM FACUT DECAT SA INVATAM DE LA CEI MAI BUNI SI SA RETUSAM PE ICI PE COLO CE S-A MAI PUTUT. NE-AM PUS MINTEA SI NASUL LA CONTRIBUTIE SI AM REUSIT SA OBTINEM O CAFEA BUNA, ASA CUM NE-AM DORIT, PE SCURT CAFEAUA NOASTRA.
NU MULTI STIU, DAR FELUL IN CARE SE PRAJESTE CAFEAUA INFLUENTEAZA DECISIV GUSTUL ACESTEIA. CU CAT ROASTING-UL ESTE MAI ATENT EXECUTAT SI MAI DE CALITATE, CU ATAT EXPERIENTA DIN CEASCA DEVINE INEDITA PRIN CULOARE, AROMA SI GUST.
TREABA SE FACE ACUM CU SOFTURI SI LAPTOPURI NU CA ACUM O SUTA DE ANI, INSA NASUL SI OCHIUL RAMAN IN CONTINUARE IMPORTANTE. STABILITATEA TERMICA A PRAJITORULUI SI MASURAREA CULORII CAFELEI SUNT SI ELE ELEMENTE DE LUAT IN CONSIDERARE. SE PUNE SI CALITATEA MATERIEI PRIME : DACA VREI SA AI O BUNA CAFEA PRAJITA, TREBUIE SA PUI O CAFEA BUNA IN PRAJITOR.
GUSTUL DE CAFEA PRAJITA CU PRICEPERE SI AROMA UNEI EXPERIENTE DE NEUITAT SE DATOREAZA ROASTING-ULUI
ATENT EXECUTAT DE CATRE CELE MAI FINE NASURI DIN PAIN AU CAFÉ.