Despre noi 2020-04-30T09:56:15+03:00

Suntem un coffee lab

UN COFFEE SHOP, O BURGERIE, O BERARIE, O PATISSERIE DAR SI O PRAVALIE CU SUCURI PROASPETE DIN FRUCTE . CE PUNE LA UN LOC TOATE ACESTEA ?  PASIUNEA NOASTRA PENTRU CAFEA, PATISSERIE , MANCARE GUSTOASA SI BAUTURI NATURALE DAR SI PENTRU O BERE BUNA, IN GENERAL PENTRU TOT CE E BUN, CAT SE POATE DE SANATOS , PROASPAT SI LOCAL ADICA FACUT IN BUCURESTI SAU MACAR PE AICI PE LA NOI…. MIROSURILE DE CAFEA PROASPAT PRAJITA SAU DE PATISERIE ABURINDA SE AMESTECA CU CELE DE FRUCTE PROASPAT STOARSE SI DE BRIOSA SCOASA DIN CUPTOR. UN AMESTEC DE GUSTURI, MIROSURI SI  AROME CARE SUNTEM SIGURI CA O SA TE INCANTE.

Speram sa aducem un aer proaspat in atmosfera bucuresteana

O FUZIUNE INTRE URBAN FOOD SI COFFEE LAB CU AROME DE BUCURESTI. EXPERIENTA UNUI ASTFEL DE LOC O DA IN PRIMUL RAND CALITATEA PRODUSELOR DAR SI  PASIUNEA SI DRAGOSTEA CU CARE E GANDIT SI FACUT FIECARE DETALIU,  MODUL DE PREZENTARE SI CONCEPTUL LOCULUI.

DACA VREI SA IEI O GURA DE AER PROASPAT, POTI SA ITI BEI CAFEAUA PE BANCUTELE DIN FATA PRAVALIEI SI SA ASCULTI MUZICA ORASULUI.

CE POATE FI MAI PLACUT DECAT SAVURAREA UNEI CAFELE SUPER ATENT PRAJITE, INTR-O CAFENEA URBANA, IN PROPRIILE GANDURI SAU ALATURI DE PRIETENII TAI. DACA LA ACEASTA EXPERIENTA SE ADAUGA SI UN CROISSANT CU UNT, UN BURGER BINE FACUT, UN SUC PROASPAT DE FRUCTE , TE BUCURI PE DEPLIN DE CONCEPTUL URBAN PE CARE PAIN AU CAFE TI-L OFERA.

Hai la noi si primesti o cafea si un croissant din partea noastra la prima ta vizita 

SUNTEM O ECHIPA DE OAMENI TINERI CU IDEI SI PERSPECTIVA, PASIONATI DE GASTRONOMIE SI CU NAS FIN PENTRU ROASTINGUL CAFELEI. SUNTEM DORNICI SI ENTUZIASTI IN A OFERI CLIENTILOR NOSTRI O EXPERIENTA URBANA COMPLETA, ATAT PRIN CALITATEA PRODUSELOR ALES CAT SI PRIN AMBIANTA SI MODUL DE SERVIRE.

AM VREA CA PAIN AU CAFE SA FIE UN PRILEJ DE A ZAMBI PENTRU TOTI CLIENTII NOSTRI.

TE BAGI ?

Am deschis,

Pentru tine!

Oferim

10% discount pentru studenti

take away,

sau stai la noi

WI-FI HOTSPOT,

Avem conexiune buna pentru Insta story.