Despre noi 2020-06-10T08:36:55+03:00

Suntem un coffee lab

Un coffee shop, o burgerie, o berărie, o patiserie, dar și o prăvălie cu sucuri proaspete din fructe. Ce pune la un loc toate acestea?

 

Pasiunea noastră pentru cafea, patiserie, mâncare gustoasă și băuturi naturale dar și pentru o bere bună, în general pentru tot ce e bun, cât se poate de sănătos, proaspăt și local adică făcut în București sau măcar pe aici pe la noi.

 

Mirosurile de cafea proaspăt prăjită, sau de patiserie aburindă se amestecă cu cele de fructe proaspăt stoarse și de brioșă scoasă din cuptor. Un amestec de gusturi, mirosuri și arome care suntem siguri că o să te încânte.

Sperăm să aducem un aer proaspăt în atmosfera Bucureșteană

O fuziune între urban food și coffee lab cu arome de Bucureșți. Experiența unui astfel de loc o dă în primul rând calitatea produselor dar și pasiunea și dragostea cu care e gândit și făcut fiecare detaliu, modul de prezentare și conceptul locului.

 

Dacă vrei să iei o gură de aer proaspăt, poți să îți bei cafeaua pe băncuțele din față prăvăliei și să asculți muzică orașului.

 

Ce poate fi mai plăcut decât savurarea unei cafele super atent prăjite, într-o cafenea urbană, în propriile gânduri sau alături de prietenii tăi. Dacă la această experiență se adaugă și un croissant cu unt, un burger bine făcut, un suc proaspăt de fructe , te bucuri pe deplin de conceptul urban pe care Pain au Café ți-l oferă.

Hai la noi și primești o cafea și un croissant din partea noastră la prima ta vizită

Suntem o echipa de oameni tineri cu idei și perspectiva, pasionați de gastronomie și cu nas fin pentru roastingul cafelei. Suntem dornici și entuziaști în a oferi clienților noștri o experiență urbană completă, atât prin calitatea produselor alese cât și prin ambianța și modul de servire.

Am vrea că Pain au Café să fie un prilej de a zâmbi pentru toți clienții noștri.

Te bagi?

Am deschis,

Pentru tine!

Oferim

10% discount pentru studenti

take away,

sau stai la noi

WI-FI HOTSPOT,

Avem conexiune buna pentru Insta story.